Rólunk

Kedves Látogató!

Üdvözlünk a School’N Game oldalán!

Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy gyermekednek a megfelelő fejlesztő módszert szeretnéd megtalálni, ami tudjuk, hogy elsőre nem könnyű, de ha sikerült, garantáltan állítjuk, hogy hatalmas segítséget nyújt majd számára a mindennapokban.

Miért is mondjuk ezt?

Mi is egy örökké mozgó, kíváncsi lurkó szülei vagyunk. Hosszú éveket töltöttünk külföldön. A kint eltöltött évek alatt, a gyakorlatban láttuk, hogy milyen nagyszerű tanulási módszereket alkalmaznak a gyermeki fejlődésre. Így haza költözésünket követően, serényen elkezdtünk keresgélni, hogy kisfiúnk számára megtaláljuk ezt a típusú programot, de közelebbről megnézve, valahogy mindegyikből hiányzott az a bizonyos plusz, amire tényleg azt mondhatjuk: „Na igen, ez szuper!”

Ekkor kezdtük beleásni magunkat jobban a témába és határoztuk el, hogy igenis megvalósítjuk azt a fejlesztő sulit, ami segíti a gyermeket az önálló tanulásban, gyakorlatias gondolkodásban, a magabiztos, „meg tudom csinálni” hozzáállásban, ráadásul mindezt, élménnyel és örömmel teszi.

Megálmodtuk, megcsináltuk!

Így vágtunk bele a School’NGame suliba. Korosztály szerint, több módszert alkalmazva, fejlesztjük a gyerekek iskolai felkészültségét, gondolkodását, kreativitását, koncentrációját.

Mindezt egy nagyszerű és tapasztalt tanári csapat segítségével valósítjuk meg, akiket imádnak tanulóink és alig várják a következő foglalkozást.

A gyermek sikerélménye pedig számunkra a legnagyobb öröm!

Reméljük kedvet kaptatok és hamarosan Titeket is kis csapatunkban üdvözölhetünk!